Bouwvakkers weg na Feyenoord-vlag in Amsterdam 

13 maart 2018 - 12:40

Zoals u weet kunnen Amsterdammers nergens tegen. De plaatselijke trots Ajax wint al jarenlang geen prijzen meer, terwijl ze naar eigen zeggen zelf wel de beste zijn. Dus is het tonen van andere club-voorkeuren in de hoofdstad uit den boze, zeker voor Rotterdammers.

Daar hadden een stel bouwvakkers van het installatiebedrijf Spindler uit de Havenstad gisteren maling aan. Tijdens hun werk aan de Amstel Tower bij het Amstelstation lieten ze vol trots een Feyenoord-vlag het gebouw sieren.

Waarschijnlijk wilden ze even hun vreugde tonen omdat de Rotterdamse ex-landskampioen de dag ervoor dankzij een zege op AZ eindelijk weer eens drie puntjes mochten bijschrijven aan het verdere schamele totaal.

Hoe dan ook, de directie van Spindler heeft aan AT5 laten weten dat het drietal na aanleiding hiervan op het matje moest komen. Ze zijn niet ontslagen, maar wel van de klus afgehaald. Daar zijn goede redenen voor: de veiligheid zou in het geding zijn geweest als gekwetste Ajacieden verhaal waren komen halen, daarnaast is het ophangen van vlaggen tijdens het werk ook gewoon "tegen de regels".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie