Boze man gooit stenen door ruit Peter Plasman
Binnenland

Boze man gooit stenen door ruit Peter Plasman.

Het kantoor van advocaat Peter Plasman is binnen een dag tweemaal doelwit geweest van een boze man. Gisteren en vanochtend werden de ruiten ingegooid met bakstenen. 

"Het ligt helemaal open", aldus Plasman tegen AT5. "Het personeel is natuurlijk doodsbang. Deze man is echt heel gevaarlijk. We kunnen niet werken vandaag." De dader zou ene Sarib S. zijn, een ex van een voormalig cliënte van het kantoor. Zij meldde zich juist bij Plasman omdat ze bang was voor haar ex. Hierna deelde zij allerlei filmpjes van Plasman op haar Facebookpagina. "Dat heeft kennelijk iets getriggered bij haar ex", aldus Plasman, want Sarib S. kwam vervolgens twee keer verhaal halen en bedreigde Plasman en zijn vrouw op Facebook. 

Volgens Plasman doet Sarib S. geen moeite zijn vermeende daden te maskeren. Op Facebook postte hij onder andere "Leg je die steen weer terug, ik wil geen ruzie met stratenmakers, daar moet je voor oppassen", en "sorry voor de wekker".

De advocaat heeft aangifte gedaan van poging tot toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

Hieronder vind u een verzameling (op chronologische volgorde) van de Facebook-uitingen van Sarib S. aan het adres van Peter Plasman:

Alle artikelen geladen. Overzicht →