Boze man ramt vier auto's 013, één gewonde
Binnenland

Boze man ramt vier auto's 013, één gewonde.

Een familieruzie om geld liep gisteravond in Tilburg flink uit de hand: een 38-jarige man was zo boos geworden dat hij met zijn auto vier andere auto's ramde. Daarbij is een familielid gewond geraakt. De politie besloot daarop de man - die teveel gedronken had - vanochtend maar bij zijn huis aan te houden.

Volgens Omroep Brabant kwam de man gisteravond rond 23 uur 'verhaal halen' bij een familielid. Daar ramde hij eerst twee auto’s om vervolgens ook in te rijden op de auto van de vrouw van dit familielid. Volgens de politie kon een andere man nog net op tijd wegspringen toen hij naar buiten kwam en raakte de vrouw gewond, zij is naar het ziekenhuis gebracht. Na deze actie werd de auto van de buren geramd die hierop tegen de garages van twee huizen aanschoof.

De auto van de verdachte - niet verrassend ook zwaar beschadigd - stond voor zijn huis toen de politie hem kwam arresteren. Overigens is ook een tweede familielid aangehouden, voor bedreiging eerder op de avond. Wat er precies aan de hand is willen de agenten om privacy-redenen niet zeggen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →