Brandweervader ontdekt dode dochter 

03 augustus 2017 - 14:33

Ja en dan nu even geen toffe gebbetjes en getapte witzen. De helden die brandweermannen sowieso al zijn, verdienen soms gewoon medeleven en een binnensmonds maar welgemeend 'godverdomme gast.'

De commandant van de brandweer van het Duitse Fichtelberg (Beieren) was gisteravond als een van de eersten bij een verkeersongeval. Dat heb je als first responder, altijd andermans ellende rauw in je gezicht gesmeten krijgen en redden wat er te redden valt. Heftig, maar het is je werk.

De Beierse spuitgast ontdekte echter ter plekke dat zijn achttienjarige dochter een van de twee dodelijke slachtoffers was. Ze zat achter het stuur van de auto die door onbekende oorzaak in een bocht van de weg raakte. Het voertuig sloeg over de kop en knalde tegen een boom. De dochter van de brandweercommandant en een 28-jarige passagiere overleden ter plekke. Een zestienjarig meisje op de achterbank overleefde het ongeval en raakte zwaargewond.

Dan hier graag uw zinloze doch oprechte afgrijzen en medeleven. Als een held naar een ongeluk gaan en als betrokkene de onheilsplek verlaten, wat een wrede speling van het lot.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie