BREEK: Bob Ross loog tegen u!
Entertainment

BREEK: Bob Ross loog tegen u!.

Bob Ross, de man die u jarenlang met zalvende stem vroeg een glas ijsthee in te schenken, een vrolijk klein boompje hier en een schattig klein boompje daar te schilderen, loog u jaren voor: zijn karakteristieke afro-kapsel blijkt nep.

De reden van de leugen van de Joy of Painting-legende maakt het er niet beter op: hij dacht met een permanentje geld te besparen op de kapper. De ex van de in 1995 overleden Ross, Anette Kowalski, vertelde hoe Bob zijn steile haren liet krullen, aldus US Magazine

God straft direct en Ross kreeg al vrij snel een hekel aan zijn afro. Zijn toegenomen populariteit en de daarbijbehorende iconische haardracht plaatsten hem in een coiffure-gevangenis. "Hij kon nooit, maar dan ook nooit zijn kapsel veranderen en daar was hij zo kwaad over", aldus Kowalski.

Kijk vooral deze aflevering van Bob Ross' the Joy of Painting. Hierin heeft Bob als levend model een musje #kijkpleziergegarandeerd. Een prachtig citaat uit deze aflevering: "Wolken zijn de meest vrije dingen in de natuur, ze drijven in het rond, ze hebben een geweldige tijd, de hele dag". Amen.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →