BREEK: Salah Abdeslam levend opgepakt
Buitenland

BREEK: Salah Abdeslam levend opgepakt.

Tijdens een grote antiterreuractie in de Belgische wijk Molenbeek is de meest gezochte terrorist van de wereld, Salah Abdeslam, tijdens een woninginval neergeschoten. De terrorist is gewond geraakt maar levend opgepakt, meldt HLN.
Volgens VTM zijn er mogelijk nog twee personen in de woning aanwezig. Met een drone probeert de politie beelden te maken om te kijken of het hierbij om verdachten gaat. Mensen in de omgeving worden geëvacueerd.

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Een dode en twee gewonden Twee mannen zijn gewond geraakt in het been. Zij moeten nog worden geïdentificeerd, maar volgens gerechtelijke bronnen aan GVA is één daarvan Salah Abdeslam. Bij de terreuractie is één dode gevallen. Tijdens de grootschalige politieactie met als doelwit Salah Abdeslam viel de politie een woning in de Vierwindenstraat in Sint-Jans-Molenbeek binnen. Bij de actie waren ongeveer twintig agenten aanwezig. Vingerafdrukken in woning Vanmiddag werd bekend dat er in het appartement in Vorst vingerafdrukken gevonden zijn van Abdeslam. De schutter die dinsdag werd gedood in Vorst blijkt nu ook een handlanger van de terrorist te zijn, aldus VTM.
Alle artikelen geladen. Overzicht →