BREEK: Tim Douwsma doet niet meer mee vanwege coronapas

BREEK: Tim Douwsma doet niet meer mee vanwege coronapas 

15 september 2021 - 12:35

Stop de persen!!! Want wij hebben wereldschokkend nieuws voor u: Tim Douwsma (dat is een zanger, blijkbaar) is het zat: 'de coronapas' is voor hem de spreekwoordelijke druppel die zijn emmer deed overlopen. Hij lijkt daarom te gaan stoppen met optreden.

Heeft de coronapas in elk geval één keer voor iets goeds gezorgd Geintje natuurlijk. "Al vroeg in deze bizarre tijd heb ik mijn zorgen uitgesproken en altijd dat geprobeerd met de zuivere intenties maar dat werd mij niet in dank afgenomen. Ik heb toen veel mee gemaakt en ik was voor veel mensen en werkzaamheden ineens ‘ exit’. Dat deed veel pijn. Maar het zij zo", aldus de zanger over zijn eerste #Ikdoenietmeermee-keer, wat inderdaad zorgde voor de nodige ophef.

"Nu staan we aan de vooravond van de coronapas. Een pas die zorgt voor een tweedeling. Ik zal daaraan niet mee doen. Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen om iets te doen wat niet fijn voelt. Ik doe niet mee aan medische apartheid. Mijn wereld is voor iedereen."

Het is allemaal wat... Maar Douwsma gaat verder: "Met een brok in de keel schrijf ik dit, en ik heb geen idee wat ik nu moet gaan doen.."

Ach jongen toch. Heeft u misschien voor hem carrière-advies? 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml