Breekweekend: BN'ers MASSAAL uit elkaar
Entertainment

Breekweekend: BN'ers MASSAAL uit elkaar.

Wat. Een. Weekend. Hebben. We. Achter. De. Rug. Om nooit meer te vergeten, nu Dreetje Hazes en zijn Monique en Famke Louise en kinderoplichter Snapking een punt hebben gezet achter hun relatie.

Lullig voor Snapking trouwens, die eerder een portret en de voornaam van Famke Louise op zijn arm liet tatoeëren. Famke liet trouwens nog maar twee maanden geleden ook de initialen van Snapking op haar lichaam vereeuwigen.

Twee maanden geleden

Twee maanden later

Volgens Dreetje Hazes (24) vinden hij en Monique (40) de breuk allebei "heel kut". Omdat ze toch uit elkaar zijn, gaan we nog wel even samen op vakantie. Heerlijke logica op deze maandagmiddag.

Er duiken trouwens geruchten op dat ook Rapper Sjors en zijn sekspop (Sjors junior genaamd) elkaar adieë wa (provinciaal gebrabbel voor doei!) hebben gezegd. We verzochten Sjors om een reactie, maar verstaan hem niet. De pop wilde wel reageren, maar helaas is die technologie daarvoor nog niet aanwezig.

Het gedeelte van zijn reactie dat we door een vertaalbureau hebben laten ontrafelen hoeven we u niet te onthouden. Inhoudelijk erg sterk, deze 'legendarische' sport/rapheld.

U gaat kapot van binnen door?
Einde Andre Hazes en Monique
Een single Famke Louise
Sekspop Sjors weer op de datingmarkt
Het feit dat bovenstaand iemand echt boeit
Created with PollMaker
Alle artikelen geladen. Overzicht →