Brit belandt in staatsgreep tijdens Tinderdate
Raar

Brit belandt in staatsgreep tijdens Tinderdate.

Lekker spontaan: een 22-jarige Brit had een match op Tinder. Na een korte chat stelde de dame in kwestie voor om de volgende dag samen op vakantie te gaan. Ze had namelijk tickets maar haar familie was verhinderd.

"We ontmoetten elkaar voor het eerst op het vliegveld en kwamen in Turkije terecht," vertelde Phil Stephenson aan de Northern Echo. "Ik heb een hoop debiele dingen gedaan in mijn leven maar nog nooit zoiets." De deerne bleek Stephenson te hebben meegevoerd naar Marmaris, het vakantieverblijf van president Erdogan, precies terwijl een deel van het leger probeerde de man uit af te zetten.

Maar het was niet alleen door de staatsgreep dat de date tegenviel. "Volgens mij dacht het meisje dat ze een romantische vakantie zou krijgen met me, maar ik wilde alleen een beetje ouwehoeren. Ik dacht dat we elke avond uit zouden gaan en wilde momenten beleven maar zij vraagt iedereen de hele tijd waar ze romantische restaurants kan vinden."

"Toen we hier aankwamen waren er twee losse bedden maar zij heeft ze samengeduwd - ik vertelde haar dat ik van streek was door alles wat er in Turkije gebeurt en sliep op de sofa." De chick is ook al tekeer gegaan tegen Stephenson omdat hij met zijn koptelefoon bij het zwembad zat.

"Mijn vrienden zeggen me dat ik door moet zetten omdat het zo grappig is maar ik ben niet bang voor ISIS of terroristen maar voor haar."

Meer lezen over ?
Alle artikelen geladen. Overzicht →