Britney Spears slaat vriend blauw oog en gaat scheiden

Britney Spears slaat vriend blauw oog en gaat scheiden 

18 augustus 2023 - 16:17

Dat het niet zo goed gaat met Britney Spears, dat was al wel een tijdje bekend. Wat nu pas naar buiten komt is dat zij haar partner Sam Ashgari mishandelde en zelfs in zijn slaap een blauw oog heeft geslagen. Het 29-jarige fotomodel heeft een scheiding aangevraagd.

Uit respect voor wat Britney in haar jonge jaren allemaal heeft gepresteerd willen we het eigenlijk niet zeggen, maar dat mens is knettergek. Haar vader had dat allang door en wilde haar onder toezicht houden, voor haar eigen bestwil, maar de rechter stak daar een stokje voor. Hij achtte de tienerster van de jaren negentig en de zero's capabel genoeg om haar eigen leven te leiden, nou, wij vragen ons af of dat zo'n verstandige beslissing was.

Maar zoals gezegd: wij zijn kamp Britney. Hoe zij als schoolmeisje rondliep in de videoclip van Hit Me Baby One More Time uit 1999, hoe zij verlangend in de camera keek bij Oops! I Did It Again uit 2000, dat doorschijnende pakje van de hit Toxic uit 2003, we hebben het als puberjongens talloze keren bekeken en we zullen het nooit vergeten. Britney, we zijn groot met je geworden en alsnog enorm bedankt daarvoor!

De kans bestaat dat Sam Ashgari haar nooit bedankt heeft zoals wij net gedaan hebben en als dat zo is, snappen wij wel dat Britney hem een klap voor zijn kop heeft gegeven. Tegenwoordig doelt iedereen op Beyoncé als ze het over Queen B hebben, maar wij niet hoor. Bij ons is er maar één Queen B en dat is Britney. Waarschijnlijk heeft die lapzwans van een Sam Ashagri haar onvoldoende op handen gedragen en dat moet je bij Britney niet doen. Dan wordt ze boos en dan gaat ze slaan. Ook als je slaapt. Zo is ze. Misschien een tikkeltje overdreven, maar het is wel Britney Spears waar we het over hebben he. Een tikkie vreemd, maar voor altijd lekker.

Dus dat Sam nu van haar wil scheiden, geeft maar aan wat voor slappe het is. Uiteindelijk zijn ze slechts een jaartje getrouwd geweest. Britney verdient beter.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml