Brits warenhuis schrapt m/v-kleding 

04 september 2017 - 17:09

Tergend langzaam wordt de wereld steeds gekker. Is er vandaag geen probleem? Dan creëren we er toch gewoon eentje. Zo gepiept. Het clubje mensen dat vooral zuurstof uitademt om anderen maar niet tegen hun schenen te schoppen groeit met de dag.

Neem nu de Britse winkelketen John Lewis. Het bedrijf, dat 153 jaar geleden werd opgericht, heeft 153 jaar lang kleding voor jongens en meisjes verkocht. Niets mis mee, er worden immers ook jongens en meisjes geboren. Fout. Fout. Fout. U moet eens ophouden met die 'Hoera, er is een jongen/meisje geboren'-slingers. Dat moet worden: 'Hoera, er is een mensje geboren'.

Omdat het populaire gutmenschenconcern vooral niemand tekort wil doen (gaap), zal ALLE kleding binnen een paar maanden worden gelabeld als: boys & girls.

Het wordt zelfs nóg gekker, voor zover dat al kan. In de eigen John Lewis-kledinglijn worden, vermoedelijk door Aziatische onderbetaalde kinderknuistjes, afgrijselijke non-gender labeltjes genaaid.

Doorgeslagen

Sinds de genderneutraliteit ineens een dingetje is, doen bedrijven de meest vreemde concessies om, komtie weer, vooral geen onbegrip op te wekken. In Nederland sloeg de NS al door, want geachte dames en heren is nodeloos kwetsend voor mensenkinderen die een tik van de molen hebben gehad zichzelf als onzijdig beschouwen. Afschaffen die handel. Ook deden genderneutrale toiletten haar intrede in ons land.

Anyway, de OPHEF is weer compleet. Terwijl half Groot-Brittannië haar afschuw uitspreekt over het voornemen van John Lewis, zijn de medewerkers gedwongen, want anders ontslag zéér positief. "We willen geen stereotypes in onze kledinglijn hebben. We hebben nu een grotere keuze voor onze klanten."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie