Tieners (15) schuldig aan moord op moeder en dochter
Buitenland

Tieners (15) schuldig aan moord op moeder en dochter.

Een Brits meisje en haar vriendje van nog maar vijftien zijn schuldig bevonden aan de moord op een moeder en dochter uit Spalding. De moordtieners doodden hun slachtoffers terwijl ze sliepen. 

De twee hadden de moord op de 49-jarige kantinejuf Elizabeth Edwards en haar 13-jarige dochter Katie beraamd in de McDonalds. Op het moment dat ze toesloegen, waren ze allebei nog maar 14. 

Uit de rechtszaak blijkt dat de jonge Bonnie en Clyde na hun moordpartij samen in bad gingen, alcohol dronken en seksten, voordat ze hun avond afsloten met een gezellige Twilight-film.

Gestoken en verstikt

Elizabeth moest er eerst aan geloven. Het vriendje stak een mes in haar hals en verstikte haar toen met een kussen. "Nadat hij een minuut of tien bovenop haar zat, was ze dood", verklaarde het meisje. Het duo had bedacht om eerst de stembanden van hun slachtoffers aan flarden te snijden zodat ze niet meer om hulp konden schreeuwen. 

"Fuck you world"

Het meisje had al een tijdje de neiging om "te moorden", verklaarde ze. De bedoeling was dat ze na afloop haar eigen leven zou nemen. Ze liet zelfs een afscheidsbriefje met "Fuck you world" achter. Ook vertelde ze dat ze graag een pistool had gehad, maar dat het in Groot-Brittannië makkelijker is om aan een mes te komen. 

Elizabeth en Katie werden in april van dit jaar dood aangetroffen in hun huis in Spalding, meldt Sky News. Het vonnis wordt op 10 november verwacht.

Hieronder de slachtoffers:

Alle artikelen geladen. Overzicht →