Britse bolletjesslikker al 39 dagen in 'poepstaking' 

26 februari 2018 - 16:15

Een bolletjesslikker uit Engeland wil echt heel graag niet gepakt worden voor (een deel van) zijn drugsvoorraad. Hij had de boel bij zijn arrestatie ruim een maand geleden snel ingeslikt en sindsdien weigert meneer naar de wc te gaan.

Daarom kan niet precies worden vastgesteld wat hij wel en niet qua drugs heeft ingeslikt (hij weigert namelijk ook een röntgenfoto te laten maken en laxeermiddel te slikken). De bolletjesslikker weet natuurlijk dat wanneer hij naar de wc gaat hij keihard tegen de lamp loopt.

Inmiddels is meneer al 39 dagen bezig met alles op te houden en dat begint letterlijk en figuurlijk behoorlijk ongezond te worden. "De schadelijke gevolgen voor zijn gezondheid zijn inmiddels aanwezig", vertelde zijn advocaat Andrew Horsall in de rechtbank. De rechter is hier echter niet gevoelig voor en bepaalt dat meneer gewoon voorlopig vast blijft zitten.

Het is niet duidelijk hoe het hem gelukt is zo lang zijn ontlasting op te houden. Wij gaan maar niet speculeren over wat er gaat gebeuren als meneer wel naar de wc gaat... 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie