Britse horrorbouwvakkers teisteren Drenthe

Britse horrorbouwvakkers teisteren Drenthe 

15 mei 2017 - 12:48

Britse bouwvakkers die hun diensten opdringen en bij weigering overstappen op intimiderend gedrag en bedreigingen: de politie in Zuidoost-Drenthe heeft er de afgelopen weken zo’n twintig klachten over binnengekregen.

“Het gaat om zogeheten travellers. Mensen uit Groot-Britannie en Ierland die in het voorjaar het vaste land opzoeken om geld te verdienen. Ze duiken iedere keer op andere plekken op en overnachten met hun gezinnen in caravans”, tekent Dagblad van het Noorden op uit de mond van politiechef Simon Westerhof. De travellers gaan langs de deuren, bellen aan en doen een aanbod om de oprit te asfalteren. ‘Nee’ zeggen is eigenlijk geen optie.

In Wachtum ontdekte een man zelfs dat zijn oprit ongevraagd was voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De vraagprijs: 3000 euro. Ietwat aan de hoge kant voor een geasfalteerde oprit waar je niet om gevraagd hebt. Toch betaalde de man – na intimiderend gedrag van de bouwvakkers – uiteindelijk 500 euro.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie