Bulgarije stuurt soldaten naar Turkse grens 

17 augustus 2017 - 10:10

De Bulgaren zijn illegale migratie kotsbeu, het land neemt daarom rigoureuze maatregelen in de strijd tegen overstekende migranten vanuit Turkije. De Bulgaarse Min-Def Nikolaj Nentsjev gaat de grens opdelen in vijf zones en laat deze bewaken door zeshonderd zwaarbewapende militairen.

Nentsjev snapt niet dat Europese landen er maar niet in slagen de vluchtelingenstroom een halt toe te roepen. Het lijkt de Bulgaar een puik plan om NAVO- of/en Europese troepen te sturen naar de door migranten geteisterde landen Italiƫ en Griekenland. De strijdkrachten zouden de grensbewaking op zich moeten nemen.

Afgelopen jaar werd de vluchtelingendeal tusen de EU en Turkije beklonken. De bedoeling van dat akkoord was om de Syrische asielstroom vanuit Turkije naar Griekenland in te dammen en het beter bewaken van de Turkse grenzen. In ruil voor het opvangen van meer migranten krijgen de Ottomanen extra centjes van de Europese Unie en als bonus werd de Europese visumplicht voor vakantievierende Turken geschrapt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie