Burenruzie over coniferen, man hakt in met bijl op auto
Binnenland

Burenruzie over coniferen, man hakt in met bijl op auto.

Burenruzie 2.0 in het Brabantse Veldhoven. Op politiebeelden die zijn vrijgegeven is te zien hoe een meneer met een hakbijl op een Audi tekeer gaat. Volgens de eigenaresse van de auto heeft het te maken met de jarenlange burenruzie over gesnoeide coniferen. 

 

 

De vernieling vond 11 juni van dit jaar plaats. De verdachte is nog niet aangehouden. De mevrouw van de auto vertelt aan het AD dat toen ze begin 2014 een tijdje naar Amerika was de buren haar coniferen hebben gesnoeid. "Omdat ze meer licht in háár tuin wilde hebben. Dat mocht niet! De coniferen stonden in mijn tuin. Alles was vernield. We hebben toen afgesproken dat er iets vergoed zou worden. Het gaat om een paar duizend euro."

Omdat de vrouw geen reactie kreeg van de buren heeft ze een kort geding aangespannen dat in december dient. "Ik weet niks zeker, maar ik denk dat die jongen is ingehuurd om mijn auto te vernielen. Om mij een lesje te leren. Alleen die domme jongen wist niet dat ik een camera heb hangen. Want al eerder was een ruit van mijn auto ingeslagen. Die vrouw die mijn coniferen liet snoeien is een beetje een moedertje in de buurt. Het is een samezwering tegen mij."

Zie hieronder de spannende beelden:

Alle artikelen geladen. Overzicht →