Groningen wil nep-azc'ers uitzetten
Binnenland

Groningen wil nep-azc'ers uitzetten.

Criminelen die veinzen vluchteling te zijn moeten via een versnelde procedure ons land uitgekickt worden. Dat zegt de Groningse burgemeester Peter den Oudsten, wiens rustieke Noord-Nederlandse stadje leeggeplunderd wordt door 'asielzoekers' uit onder meer Marokko.  

De laatste weken beleefde de studentenstad een tsunami aan zakkenrollerij in bendeverband, zo meldt RTV Noord. Tientallen crimi-ontheemden belandden daarom in handen van de politie, die de namen van het gespuis met een migratieachtergrond nu inventariseert. "Ze worden ook versneld voor de rechter gebracht", aldus Den Oudsten. "We zijn er heel alert op en doen al het mogelijke om dit te stoppen."

Rationeel beleid jegens de Naffers en andere kleptocultureliërs wordt echter weer eens geblokkeerd door 'het recht'. Den Oudsten: "Als mensen één keer worden opgepakt voor een diefstal kunnen we ze niet zomaar uitzetten." Lokale horecabazen hebben overigens geen trek om te wachten op beleidsaanpassingen en besloten alvast tot een strikter deurbeleid.

Meer lezen over Vluchtelingen?
Alle artikelen geladen. Overzicht →