Burgeroorlog

Burgeroorlog 

09 november 2020 - 12:18

Laten we er maar van uitgaan dat er in Amerika een burgeroorlog van zal komen. Dat mag wel eens, de vorige is al een paar eeuwen geleden. Hoe zal de nieuwe burgeroorlog eruit zien? Nou, niet al te fraai, dat kunnen we al voorspellen, en aan de Conventie van Genève zal iedereen z’n voeten afvegen. Wat redelijk duidelijk is, is dat de oorlog ten dele gevoerd zal worden tussen de republikeinen en de democraten. De republikeinen, dat zijn een bende ongeregelde rechtse klootzakken, en de democraten, dat zijn een bende gefrustreerde linkse eikels. Het gemiddelde IQ van een republikein is ongeveer 52, dat van een democraat 61. Vraag aan een republikein of de aarde rond de zon draait of omgekeerd en de kans is groot dat hij antwoordt: ‘Allebei.’ De democraat zal naar de lucht kijken, in de zon staren, en zeggen: ‘Geen van beide.’

De oorlog zal echter niet enkel gevoerd worden tussen de twee debiele politieke stelsels, maar ook op andere niveaus. Bijvoorbeeld dat van de witten tegen de zwarten. Vraag aan een witte: ‘Wie is de leukste zwarte?’ en hij zal antwoorden: ‘Een dode zwarte.’ Vraag aan een zwarte: ‘Wie is de leukste witte?’, en hij zal antwoorden: ‘M’n buurman, al heb ik wel gisteren z’n twee dochters verkracht.’ Weet je, het is simpel: het zal nooit goed gaan tussen de verschillende rassen, in Amerika niet en elders evenmin.

Een oplossing zou kunnen zijn dat alle witten ter wereld ergens samen gaan wonen, op Madagascar of een dergelijk oord met een aantrekkelijk, klimaat, en dat alle zwarten op de rest van de aarde hun plan trekken. De pest is dat de witte Madagascarianen het niet zullen kunnen nalaten om aan kolonialisme te gaan doen, en voor je tot tien kunt tellen worden de zwarten voor de zoveelste keer onderdrukt, meegevoerd als slaven, en van de witte politieagenten een knie in de nek krijgen tot ze stikken.

Hoe dan ook zullen in de nieuwe burgeroorlog de witten en de zwarten mekaar zodanig naar het leven staan, dat de hele bevolking miljoenen leden zal verliezen, te wijten aan kogels, machetes, granaten, bazooka’s, bommen, en gifpijlen, want het is goed mogelijk dat ook de Indianen zich in het spektakel zullen mengen. Voor mijn part mogen deze Indianen zelfs de oorlog winnen, en nadat ze iedereen verslagen hebben zullen zij de nieuwe president kiezen, genaamd Ruftende Stier.

Doch hoe is het allemaal zo ver kunnen komen? Door Trump natuurlijk. Trump was al compleet geestelijk gestoord in de jaren zeventig, vertikte het om tien dolllar per uur neer te tellen voor een psychiater, telde liever tien miljard dollar neer voor megalomane projecten waar alleen hij beter van werd, en met beter wordt bedoeld dat hij nog gestoorder werd, en zelfs zo gestoord dat hij president van Amerika wilde worden, wat hem nog lukte ook, en zoiets is alleen mogelijk in een compleet achterlijk land als de VS.

Trump zat vier jaar op de troon, en wilde dat dit veertig jaar zou worden, zeker nadat bleek dat hij onsterfelijk is en in twee dagen tijd corona overwon door twee sinaansappelen en een kiwi te eten. Wat kon het hem schelen dat hij in de volgende verkiezingen een tegenstander had, in dit geval Joe Biden. Al was die tegenstander God, Trump zou die wel eventjes opzij schuiven, hetzij door te winnen van God, hetzij door God zeshonderd processen aan te smeren. Ondertussen slikt Joe Biden op z’n gemakje z’n pillen tegen dementie, doen Trump en God aan modderworstelen, en maakt Amerika zich op voor de burgeroorlog.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.