Gokkende buschauffeur moet voor baan vrezen 

19 december 2017 - 16:00

Ach gossie, een oplettend lid van de Deugbrigade verveelde zich deze morgen stierlijk. Gelukkig was er een buschauffeur zo vriendelijk de vervelia een niet te missen kans te bieden, door op zijn telefoon een spelletje te spelen tijdens de rit.

Deugbrigadelid vermoedelijk vrolijk, want yes: er kan weer ophef veroorzaakt worden. Natuurlijk is op je telefoon zitten terwijl je een bus met mensen daarin vervoert niet goed te praten. Het is zelfs heel gevaarlijk en verdient minimaal een standje.

De luizige manier waarop de desbetreffende reiziger nu probeert de man te laten ontslaan, lekker anoniem ook nog, verdient echter ook geen schoonheidsprijs.

Wie vragen ons nu oprecht af op de desbreffende Limbo trots is op zijn eigen verraad. De chauffeur van dienst aanspreken was teveel gevraagd? Had in ieder wel degelijk bijgedragen aan het direct oplossen van ieders veiligheid.

Eigen egootje dus blijkbaar toch even net iets belangrijker? Stiekem filmen, het geschokte slachtoffer uithangen en het materiaal doorsturen naar Arriva is natuurlijk veel lolliger. Arriva gaat overigens een onderzoek instellen naar de bewuste chauffeur.

U raad de uitkomst al, de chauffeur krijgt een vervroegd kerstcadeautje. Mag zich vanaf volgende week melden bij het UWV. 'Oplettende' reiziger doet nog een zaadlozinkje.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie