Business as usual: islamitisch geweld

Business as usual: islamitisch geweld 

22 oktober 2020 - 12:03

Als moslims slim zouden zijn, hadden ze de moord op Samuel Paty en masse veroordeeld. Hadden ze opgeroepen tot een demonstratie waarbij de Black Live Matter-spielerei verbleekt. Als moslims slim zouden zijn, had het politieke Denk een glorieus moment kunnen hebben, had het islamitisch onderwijs een statement kunnen maken en hadden moslimmensen de schijn van menselijkheid kunnen ophouden.

We hadden het geslikt.

Kijk, onze islamitische medeburgers veroordelen geweld!

Onze islamitische medeburgers veroordelen onthoofdingen!

Onze islamitische medeburgers veroordelen moord op leraren!

Onze islamitische medeburgers hebben respect voor de vrijheid van meningsuiting, democratie en onderwijs!

Onze islamitische medeburgers juichen discussie toe, ook zij vinden dat het vormen van een eigen mening belangrijk is!

Onze islamitische medeburgers hebben respect voor andermans afwijkende mening!

Maar niets van dit alles.

Onze islamitische medeburgers en hun woke-handlangers plus de jeugd die voor alles te porren is als het maar onderdeel uitmaakt van de LHBTIXYZWHATEVER-community, bleven stil. ‘Kerona’, je weet wel, zal het excuus wel zijn. Je mag niet demonstreren en evenementen zijn ook verboden. Had de MinPres niet gezegd dat je thuis moest blijven? Nou dan!

En dus werd bevestigd dat islamitisch geweld ‘business as usual’ is waar je het niet over mag hebben. Stel je voor zeg, dat ze dat islamitisch geweld de volgende keer op jouw keel en jouw organisatie botvieren. Bovendien, het zijn excessen hé, van islamitisch geweld.

Dat Nederland stilzwijgend toekijkt in plaats van het geweld op alle mogelijke manieren te veroordelen, is blijkbaar ook geeneens meer het bespreken waard. Kortom: islam = geweld en Nederland is allang gecapituleerd. Of moet ik het nog over de ‘ja-maar juf’ hebben?

En dus zullen gewelddadige moslims van de gewelddadige islam doorgaan met westerlingen vermoorden terwijl diezelfde westerlingen ons grootste goed verdedigen: vrijheid. Vrijheid om te zijn wie je bent, vrijheid om te zeggen wat je wilt, vrijheid om te denken wat je wilt. Vrijheid.

Vrijheid is onbetaalbaar.

Vrijheid is kostbaar.

En als je zwijgt terwijl die vrijheid met geweld wordt afgepakt, weet je een ding zeker: islamitisch geweld is nog besmettelijker en dodelijker dan een virus. Met de oorverdovende stilte vanuit de islamitische organisaties en hun handlangers bij de Publieke Omroep, is de vraag wie eerder sterft: wijzelf of onze vrijheid. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.