'Butler jat doekoe van Dirk Kuyt'
Binnenland

'Butler jat doekoe van Dirk Kuyt'.

Feyenoord-speler Dirk Kuyt is voor ruim 200.000 euro de boot in gegaan door toedoen van butler Marcel J. van hotel Huis ter Duin.

De butler, die al tien jaar werkzaam was bij het hotel, ontvreemdde voor een gigantische waarde aan juwelen uit de kluis van het hotel. J. deed Kuyt vervolgens een voorstel om een exclusieve diamant aan te schaffen, waarna ze de diamant samen zouden doorverkopen en de winst zouden splitten. Omdat Kuyt goed bevriend is met de familie Noorlander, eigenaar van het hotel, zag hij geen reden tot waakzaamheid.

Nadat Kuyt zijn vertrouwen én zijn centjes aan de butler had overhandigd, rezen er bij Dirk toch enkele twijfels. Hij eiste daarop zijn investering terug. U raadt het al: te laat, doekoe weg. Na lang aandringen lukte het de oud-international toch een klein gedeelte van de poen terug te krijgen. Volgens een anonieme bron is dit echter een schijntje van wat hij heeft geïnvesteerd.

De advocaat van J. wil alleen kwijt dat een schadeclaim van de voetballer tegen haar cliënt haar 'niet bekend' is. Justitie is een strafrechtelijk onderzoek gestart, zo meldt de Telegraaf.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →