Cambuur-speler moet schoffelen na seks met tiener 

13 november 2017 - 17:30

De 23-jarige Issa Kallon, profvoetballer bij provincieclub Cambuur Leeuwarden, is vandaag door de rechtbank veroordeeld tot 150 uur werkstraf wegens geslachtsgemeenschap met een minderjarig meisje.

De voetballer, zeer bewust van zijn voorbeeldfunctie, werd in de zomer van 2015 door de moeder van het destijds veertienjarige meisje betrapt terwijl haar dochter bij Kallon in de auto zat.

Het Openbaar Minsterie eiste aanvankelijk een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden en 240 uur werkstraf.

Kallon heeft netjes sorry gezegd en keurig meegewerkt met de politie. Reden voor de rechtbank om de straf lager uit te laten vallen. Een simpel excuus was in deze zaak dus goed voor 90 uur minder werkstraf.

Naast de voetballer stonden er nog drie verdachten terecht op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Zij zouden tussen januari 2013 en augustus 2015 ook seks met het meisje hebben gehad.Twee van hen moeten 180 uur papierprikken, de derde werd vrijgesproken. Of zij ook sorry hebben gezegd is niet bekend.

Voor werkgever Cambuur is het boek gesloten nu de rechtbank uitspraak heeft gedaan. Komende vrijdag is Kallon vermoedelijk alweer op de velden te bewonderen, wanneer Cambuur het in eigen stadion opneemt tegen Fortuna Sittard.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie