Upd: Brandcamper blijkt kamikaze-actie
Binnenland

Upd: Brandcamper blijkt kamikaze-actie.

In het Groningse Drieborg is vanochtend vroeg een camper tegen een woning gereden en daarna in brand gevlogen. De bestuurder van de camper kwam daarbij om het leven.

De bewoonster kon de woning op tijd de woning verlaten, weet RTV Noord. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

De brand kon uiteindelijk snel geblust worden, zodat deze niet oversloeg op de woning. De bestuurder van de camper kon niet op tijd gered worden. Het is onbekend of het om een man of een vrouw gaat.

Update 15:54: Het treurige verhaal neemt een nog tragischer wending. De bewoner was de ex-vrouw van de camperbestuurder met wie hij een heftige vechtscheiding uitvocht. De man werd door haar beschuldigd van verkrachting en mishandeling en kwam als klap op de treurpijl op straat door de zaak.

Hoewel de politie het niet zeker weet gaan ze er vanuit dat de camper met opzet tegen het huis is aangereden. De vrouw kwam er ongedeerd vanaf, zo weet RTV Noord. Check hier een akelig trieste foto van de chauffeur in protest tegen zijn voormalig eega. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →