Camping Fort Oranje moet dicht
Binnenland

Camping Fort Oranje moet dicht.

Het doek dreigt eindelijk te vallen voor de tuigcamping Fort Oranje. Volgens de Zundertse burgemeester Leny Poppe is "de woon- en leefsituatie op Fort Oranje volstrekt onacceptabel" en vraagt dat om "direct en stevig ingrijpen van de overheid". Als het aan de gemeente ligt is het per vier augustus aanstaande einde verhaal voor het 'recreatieoord'.

Terwijl het voornemen tot sluiting bekendgemaakt werd op een bijeenkomst met de burgemeesters van Zundert en Breda, de politie en de GGD, stond de deurwaarder al voor de neus van campingeigenaar Cees Engel. Die ontstak volgens BN DeStem in woede en weigerde iedere vorm van medewerking.

Na anderhalf uur soebatten besloot de politie dan toch maar om elk van de zeshonderd bewoners een brief te overhandigen, waarin zij geïnformeerd worden over het op handen zijnde besluit van de gemeente.

Eerder wilden wij even polshoogte gaan nemen op de beruchte camping, maar ons bezoekje werd door Engel op zijn zachtst gezegd niet erg gewaardeerd. Met pek en veren bonjourde Engels ons de deur uit.

Alle artikelen geladen. Overzicht →