Carbage Run: Mark Baanders duikt vol in heftigste roadtrip van Europa

Carbage Run: Mark Baanders duikt vol in heftigste roadtrip van Europa 

30 augustus 2023 - 16:14

In de nieuwe PowNed-webserie Carbage Run gaat Mark Baanders een week lang mee op de heftigste en gevaarlijkste roadtrip van Europa. Samen met grote groepen Nederlanders en honderden oude barrels crosst hij door de bergen van Oost-Europa. Een tocht met bizarre grensovergangen, steile paden, diepe afgronden en dat alles in oude troep van maximaal 500 euro per auto.

De 6-delige serie begint bij de start van de run, waar de auto’s worden gekeurd. Is je bak meer waard dan 500 euro? Dan ben je niet welkom om deel te nemen aan de Carbage Run. Is je auto te zwaar? Dan moeten er onderdelen worden gedumpt. Dit betekent dat auto’s onderweg kunnen uitvallen en vriendengroepen teleurgesteld naar huis moeten omdat hun bak toch echt te krakkemikkig was.

In elke aflevering rijdt Mark samen met honderden, vaak bizar verbouwde auto’s door Oost-Europa. Hij doorkruist Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Kroatië, Oostenrijk, Servië en Slowakije. Mark rijdt mee in de gekste auto’s, praat met de deelnemers en crasht
's avonds op de mega-campings, waar iedere dag wordt afgesloten met een heus bierfestijn. Daar doet Mark uiteraard graag aan mee en proeft hij de ultieme sfeer van het roadtripleven. Een serie met een lach en een traan, maar vooral heel veel uitlaatgassen, auto's, bier en plezier!

Carbage Run is vanaf zaterdag 2 september wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van PowNed.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.