Carina de bluffer in spannende eerste aflevering!

Carina de bluffer in spannende eerste aflevering! 

01 mei 2021 - 11:57

De eerste aflevering van de razend spannende spelshow De Bluffer was gisteren op tv. Wie is de bluffer en hoe wist deze persoon iedereen om de tuin te leiden?

In De Bluffer gaan elke aflevering zes kandidaten met elkaar de strijd aan. Vijf van hen proberen te ontdekken wie in de groep van zes een ‘bedrieger’ is, iemand die in werkelijkheid een andere persoon is dan hij of zij zich presenteert. Zelfs presentator Rutger Castricum weet niet wie de bluffer is.

In de eerste aflevering gaat het tussen Myléne, Nicky, Carina, Patrick, Mellony en Jenno. Dit zestal weet in totaal 10.000 euro bij elkaar te spelen. Uiteindelijk blijven in de finaleronde alleen Myléne, Nicky en Carina over. Als de overige twee kandidaten raden wie de bluffer is, wordt dat bedrag gedeeld door hen. Maar als dat niet lukt, is het gehele bedrag voor de bluffer. 

Carina wijst Nicky aan en Nicky Carina. Het woord is dus aan Myléne, na lang twijfelen wijst zij Nicky aan. En dat is fout! Carina is de bluffer en gaat dus met 10K naar huis.

Kijk naar De Bluffer elke vrijdag om 21.30 uur op NPO 1. U kunt ook live meespelen via Powned.tv/debluffer. Uitzending gemist? Kijk hem hier terug!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.