Carlo-kopschopper betrapt op meineed, nabestaanden willen de waarheid

Carlo-kopschopper betrapt op meineed, nabestaanden willen de waarheid 

06 oktober 2022 - 13:42

Onder ede verklaren dat je na het drinken van een glas water braaf bent gaan slapen, terwijl je in werkelijkheid met je vrienden hebt besproken hoe je hebt gevochten en iemand hebt doodgetrapt, mag niet. Dat heet meineed en dat is strafbaar. Hierop is kopschopkakker Martijn T. in de Mallorca-stafzaak om de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman aangehouden.

Dankzij het feit dat de politie beeldmateriaal op een Snapchat-account vond waarop Martijn gewoon te zien is, kwam dit bedrog gelukkig aan het licht. Gevolg hiervan was wel dat medekakker Lukas O. in zijn broek poepte en verder niets meer wilde verklaren tijdens de inhoudelijke behandeling.

Niet dat het veel uitmaakte, de heren hebben toch niks bijzonders te melden, tot frustratie van de nabestaanden die gewoon de waarheid willen horen: "We hebben niet het idee dat we nu informatie mislopen die er anders wel was geweest. Het probleem van begin af aan is dat ze niet eerlijk vertellen wat ze hebben gezien. Ze zeggen allemaal ‘we geven openheid van zaken’ en ‘oh wat is het erg voor de nabestaanden’. Maar op het moment dat het spannend wordt en het om Carlo gaat, heeft niemand iets gezien of iets gedaan met Carlo. En dat kan gewoon niet, omdat ze zelf zeggen dat ze de enige groep zijn die daar aanwezig was", aldus hun advocaat.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml