Carnavalsvandaal sloopt invalide-auto 

01 maart 2017 - 15:22

Helaas bestaat carnaval niet alleen uit bier, foute muziek en polonaiseplagen, maar zijn er elk jaar ook een aantal aso's die dingen slopen. Dit keer was het de beurt aan een invalide-auto van een man uit Rosmalen. Een 15-/16-jarige jongen bezorgt de bolide een paar flinke deuken.

Volgens de dochter van de eigenaar van de auto was de carnavalsganger, gehuld in een "knal blauw kort jack met opvallend grote en witte schouderpartij", en zou hij zondagavond als een "kat" de invalide-auto zijn opgesprongen.

Haar vader zag het ongeval zelf gebeuren. "Op dat moment keek ik uit mijn raam. Wat krijgen we nou", dacht hij. Volgens de eigenaar stond de jongen een paar seconden op zijn auto te springen. De familie heeft aangifte gedaan van de vernieling. 

Via een oproep op Facebook hoopt de dochter, Claire Van de Gein-Roomans, dat de dader gepakt wordt. "Mijn vader kan geen kant op zonder die auto. Nu moet de auto vijf dagen weg om gerepareerd te worden. Dat betekent dat mijn vader dan binnen moet blijven. Ik ben hier écht zo boos over."  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie