Caroline blij met Mona: 'Maar zij komt straks niet overal mee weg bij mij'

Caroline blij met Mona: 'Maar zij komt straks niet overal mee weg bij mij' 

02 september 2023 - 13:49

Het hoge woord was er gisteren eindelijk uit: Mona Keijzer zal het premierschap vervullen mocht de BBB succesvol de gevestigde orde hebben aangevallen. "Het was een hel om geheim te houden. We zijn ontzettend blij en trots dat Mona voor ons de kamer in wil en mocht." 

BBB-leider Caroline van der Plas is dan ook hartstikke blij met haar: "Zij is iemand die in de politiek die een stevige mening heeft, niet bang is om dingen te zeggen en een bak aan ervaring heeft. 

Mocht u als BBB-stemmer nou denken, maar ik vond die Mona Keijzer bij het CDA niet veel, dan heeft Van der Plas goed nieuws: "Ik kan niet helemaal oordelen hoe ze bij het CDA opereren, maar wij zijn een heel andere partij. Bij ons krijgen mensen heel veel vrijheid om te doen en zeggen en misschien bloeit zij hier wel helemaal op en wordt zij wel die frisse wind."

Met de kandidatenlijst en verkiezingsprogramma wil de BBB heel veel vertrouwen geven aan de kiezer: "Het kan maar zo dat wij bij de grote drie gaan horen. Dan moet je wel iemand hebben die dit wil doen. Ik ben er hartstikke blij mee."

Dat snappen wij heel goed, want nu kan Caroline lekker in de Kamer zitten en de regering controleren en dan is niemand veilig: "Ook Mona als minister-president. Die komt ook niet overal mee weg bij mij!" 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml