Upd: CDA'er = fout, maar hoe zit het met angststoornismevrouw? 

21 maart 2018 - 19:38

Vrome gristenen, die CDA-jongens. Robert Vloedgraven blijkt geen nette man. Het Raaltense gemeenteraadslid mocht onlangs aanschuiven bij een door de 29-jarige Melanie Visscher georganiseerd verkiezingsdebat op haar lokale radiostation Salland Sound. Maar na afloop van de uitzending bleven de twee in contact met elkaar.

Dat liep anders als waarop Visscher gehoopt had. Het slachtoffer, een getrouwde vrouw met een angsstoornis, verklaarde tegenover RTV Oost dat de WhatsApp-berichten die zij van Vloedgraven ontving werkelijk alle perken te buiten gingen.

"Foto's van zichzelf en ook van zijn geslachtsdeel, appjes of ik geschoren ben van beneden en dat ik grote borsten heb. Dat soort appjes", zo vertelde de ontstelde Visscher.

Echtgenoot boos, mailt CDA

De partner van Visscher besloot het er niet bij te laten zitten en stuurde een e-mail naar het CDA, dat leidde tot gesprekken en de perverse CDA'er bood zijn excuses aan.

Desondanks heeft Vloedgraven nu toch besloten de gemeenteraad te laten voor wat het is, zal hoe dan ook niet terugkeren.

Update 19.38 uur: Enkele uren later komt de dildo uit de mouw. RTV Oost heeft inmiddels een heel boekwerk aan gesprekken tussen de twee. Het komt erop neer dat Visscher nu niet echt afwijzend reageerde op de geile berichten van Vloedgraven. Sterker nog, het lijkt erop dat ze hem juist aanspoorde.

Oh ja, komt natuurlijk allemaal door de angststoornis.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie