Cel voor Russen die vrouw verkrachtten en opvraten
Raar

Cel voor Russen die vrouw verkrachtten en opvraten.

Twee kannibalen die in 2014 een 31-jarige Russin verorberden, zijn nu tot twaalf jaar cel veroordeeld voor hun wandaad. Mensenvreters Kirill Nemykin en Sergey Metlyayev lokten mevrouw Nadezhda Avakumova in bezopen toestand naar een sauna waar ze hun vleselijke lusten op de vrouw botvierden. Daarna gaven ze toe aan hun andere, meer letterlijk vleselijke lusten.

Toen Avakumova ontnuchterde dreigde ze Nemykin en Metlyayev aan te geven wegens verkrachting, maar daartoe kwam het niet. Het Siberische duo doodde Avakumova en hakte haar met een bijl op de veranda aan stukken. Het moordlustige duo kookte haar overblijfselen tot een soort mensensoep die ze opdienden tijdens een feestje met vrienden. 

'Hapje iemand?'

"Hij (Metlyayev, red.) hakte haar been af en liep er lachend mee door het huis om aan iedereen te laten zien", wist assistent-officier van justitie Yana Prodchenko aan het gerecht te melden. "De vrouwen in het huis schrokken, ondanks dat ze dronken waren. Metlyayev begon het mensenvlees te eten en bood iedereen een hapje aan. Hij had het erg naar zijn zin". 

Toen ze eenmaal klaar waren met Avakumova stopten ze haar restanten in plastic zakken die ze bij het vuilnis dumpten. Daarna gingen ze door met feesten. 

Behalve twaalf jaar op water en brood, moet Nemykin bijna 12.000 euro dokken aan de moeder van zijn macabere feestmaal, bericht het altijd betrouwbare sensatiekrantje Mirror

Alle artikelen geladen. Overzicht →