Chaos in Nederland door #storm 

18 januari 2018 - 13:25

Ja mensen, u kunt voorzichtig uit uw schuilkelder komen kruipen. De westerstorm van vanochtend heeft behoorlijk huis gehouden in ons landje, maar nu lijkt het ergste voorbij te zijn en kan voorzichtig de balans worden opgemaakt.

Zo zal de totale schade aan gebouwen, auto's etc. naar schatting "fors meer" zijn dan 10 miljoen euro, laat het Verbond van Verzekeraars weten.

Het vliegverkeer op Schiphol werd tijdelijk stilgelegd, maar wordt inmiddels langzaam weer hervat. Verschillende treinstations werden ontruimd en in Almere werd zelfs het complete centrum afgesloten. Op de weg waaiden diverse vrachtwagens om.

Ook is er triest nieuws te melden: in Enschede overleed een 62-jarige man nadat een boom door de wind op zijn auto was terechtgekomen. Ook in Olst overleed een vrachtwagenchauffeur van dezelfde leeftijd. Hij stapte uit om een tak van de weg te halen, toen een andere tak hem fataal werd. In het Gelderse Vuren kwam een plexiglasconstructie naar beneden, waardoor een 66-jarige man overleed.

Hieronder speciaal voor u nog wat stormbeelden uit het land:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie