Checkfact: Vlogkoningin Tanja Jess
Entertainment

Checkfact: Vlogkoningin Tanja Jess.

Zo'n beetje elke zichzelf respecterende BN'er beschikt heden ten dage over een eigen Youtube-kanaal. Sommigen, zoals Sylvana Simons en Tunahan Kuzu, hebben na een paar vlogjes al door dat niemand zit te wachten op hun overpeinzingen over het leven. 

Er zijn echter ook BN'ers die ondanks dat ze niets zinnigs te melden hebben, stug doorgaan met filmen.

Neem nu de halfbejaarde Tanja Jess (bekend van GTST en kaskraker Shouf Shouf Habibi). Om niet in de afvalbak der vergetelheid te verdwijnen mag ze af en toe aanschuiven bij praatprogrammaatjes als Pauw.

De actrice sloeg daar afgelopen week trouwens nog een enorm modderfiguur toen ze, doordrenkt van white guilt, BraboNeger Steven Brunswijk vertelde dat hij zichzelf eigen helemaal geen neger zou moeten noemen. In Nederland wijst immers ALLES tegenwoordig nog op ons verschrikkelijke koloniale verleden, weet u wel. Een neger die zichzelf neger noemt is daarom volgens Tanja niet gepast en wakkert dat verleden weer aan.

Anyway, om haar megainteressante leven met u te kunnen delen, heeft zij speciaal voor u dus ook een Youtube-kanaal geopend. In maar liefst 41 geposte video's vertelt ze over 'belangrijke zaken' die haar bezighouden.

Zomaar een willekeurige greep uit het must see-materiaal: botox, irritante pukkels, bad- en good hairdays, weer botox, het voorbereiden van botox, dochter wil fillers, afvalsnacks, weekendje Limburg, shoppen en voor de verandering weer eens botox. Gemiddeld aantal views per video (we hebben het gewoon letterlijk uitgerekend): 1228.

Omdat wij bij de PowNed-webredactie voorstanders zijn van oeverloos gemijmer en nogal last van een kater hebben, hebben wij besloten elke vlog van mevrouw Jess te gaan kijken. Met een beetje geluk is de werkdag dan snel voorbij en weten we alle ins en outs over het leven van Jess.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →