Chinese coach billenkoekt, banktop op non-actief
Raar

Chinese coach billenkoekt, banktop op non-actief.

Je mag tegenwoordig ook niets meer. Twee hoge functionarissen van een Chinese bank zijn namelijk op non-actief gesteld nadat acht van hun medewerkers werden gebillenkoekt door een motivatiecoach. Ook schoor de coach voor de motivatie nog zestien anderen kaal.

Het schandaal kwam naar buiten nadat een filmpje van het billenkoekevenement verscheen op internet, weet Chinese Morning Post. Op de beelden is te zien hoe de motivatiecoach ze straft voor hun slechte prestaties nadat hij vroeg hoe het kwam dat ze ondermaats gepresteerd hadden.

Het moederbedrijf van de bank heeft bevestigd dat het inderdaad om een motivatietraining ging waar 216 medewerkers aanwezig waren. In eerste instantie werd gedacht dat de stokslagen afkomstig waren van bankbazen, maar de motivatiecoach heeft inmiddels bevestigd dat hij het was. 

Deel twee van de motivatie zou moeten komen van het kaalscheren van de hoofden van een aantal medewerkers. Of het allemaal helpt is nog niet bekend. Wel kunt u hier zien hoe het billenkoeken er aan toe ging:

Alle artikelen geladen. Overzicht →