Chinese vrouwen nat door Mark Rutte
Binnenland

Chinese vrouwen nat door Mark Rutte.

Mogge, kuikentjes der Nederlanden. Vrijdag de dertiende vandaag. Wat Rutte in Nederland maar niet voor elkaar lijkt te kunnen boksen, wordt hem in China zo voor de voeten geworpen: een partner vinden.

Nu gaan we niet zeggen dat Xang-Ji op Xang-Pi lijkt en we het verschil niet zien tussen Woo-Song-Mi-Hoen en Foe-Yong-Bye. Zo zitten wij niet in elkaar en daarnaast zijn we blij dat Rutte in ieder geval bij iemand in de smaak valt. *Mompelen iets over potjes en deksels*.

Lekker ding

Eergisteren was de VVD-er te bewonderen bij Alpha, China's grootste speelgoedfabrikant. Een medewerkster die veroordeeld is tot een baantje bij het bedrijf noemde Rutte "een lekker ding".

Ook op de Universiteit voor Buitenlandse Studies in hoofdstad Peking werd Rutte omgeven door gewillige dames, al betroffen het daar studentes die graag met de minister-president rondjes wilden fietsen over de campus.

Voor onze meest favoriete politicus zit het tripje er nu op. De premier, die "tevreden terugkijkt op een geslaagde missie", is inmiddels onderweg terug naar Nederland.

Alle artikelen geladen. Overzicht →