Clinton: 'Trump inspiratie voor IS'
Buitenland

Clinton: 'Trump inspiratie voor IS'.

Presidentskandidate Hillary *hatsjoe* Clinton tracht politieke munt te slaan uit de chaos na de aanslag in de VS. Ze stelt dat het gebazel van haar tegenstander Donald Trump een geschenk uit de hemel is voor terreursyndicaat Islamitische Staat (IS).

Longontstekingary Clinton ging vorige week nog nokkie, maar lijkt helemaal opgekalefaterd. Ze stelt dat Trump de terroristen in de kaart speelt door zich negatief uit te laten over alle moslims. IS, zo stelt Clinton, wil het gevoel scheppen dat er een oorlog wordt gevoerd tegen de gehele islam, in plaats van enkel tegen jihadisten, aldus The Hill

"Wij weten dat Trumps teksten online worden gebruikt om terroristen te rekruteren, dat heeft voormalig CIA-chef Michael Hayden gezegd." Uiteraard is Clintons plan om IS doelmatig kapot te slopen volgens Clinton een veel betere optie. 

In het andere Trump-nieuws: uit de kast komen als Trump-fan is een slecht idee als u geen paria wenst te worden binnen het Republikeinse establishment. Voormalig politiek adviseur van George Bush en huidig Trumpettist Matt Schlapp vertelt hoe "gesprekken stilvallen" in zijn aanwezigheid.

Alle artikelen geladen. Overzicht →