Clintongetrouweling scheidt (eindelijk) van sextingpoliticus
Buitenland

Clintongetrouweling scheidt (eindelijk) van sextingpoliticus.

Eindelijk is de maat vol voor Huma Abedin, de belangrijkste vertrouweling van Hillary Clinton en nog even de vrouw van de sextingverslaafde oud-politicus Anthony Weiner. Na het zoveelste seksschandaal heeft Abedin een scheiding aangevraagd. 

Oud-politicus Anthony Weiner, die man die zijn politieke carrière aan de wilgen moest hangen nadat hij vrouwen foto's van z'n geslachtsdeel stuurde, is namelijk opnieuw de fout ingegaan. Een vrouwelijke aanhanger van Donald Trump heeft geopenbaard dat de twee al maanden pikante kiekjes en erotische berichten uitwisselen. Weiner heeft daarop zijn Twitteraccount verwijderd, weet CNN.

Op een van de foto's maakt het voormalige Congreslid het wel heel bont: daarop is hij te zien in zijn boxer met overduidelijk een stijve wiener, terwijl zijn zoontje op de achtergrond slaapt. "Na lang en pijnlijk wikken en wegen heb ik besloten te scheiden van mijn man. Anthony en ik zullen ons tot het uiterste inzetten om te doen wat goed is voor onze zoon", aldus Abedin volgens de New York Times.

Burgemeester

In 2011 stapte Weiner op als Congreslid nadat bekend werd dat hij al drie jaar lang aan sexting deed met zes verschillende vrouwen. In 2013 probeerde hij burgemeester van New York te worden, maar dat mislukte toen omdat Weiner zijn seksuele driften nog steeds niet onder controle had. Abedin is de belangrijkste vertrouweling (paywall) van Hillary Clinton en speelt een grote rol in haar campagne.

Alle artikelen geladen. Overzicht →