Coach veroordeeld voor filmen volleybalmeisjes
Binnenland

Coach veroordeeld voor filmen volleybalmeisjes.

Een 28-jarige viespeuk uit Berlicum heeft vandaag van de rechtbank in Den Bosch te horen gekregen dat hij de cel in moet. 

Reden? Deze man misbruikte zijn positie als volleybalcoach door een seksuele relatie te onderhouden met een vijftienjarige speelster van het team dat hij onder zijn hoede had.

Bovendien maakte hij er een sport van om vele jonge tienermeisjes stiekem te filmen in hotel- en kleedkamers. Het feest was voor de trainer over toen hij door één van de meisjes op heterdaad werd betrapt terwijl hij met zijn mobiel onder de kleedkamerdeur aan het gluren was.

Die filmpjes, moet u wel weten, maakte hij alleen maar uit nieuwsgierigheid en geheel zonder seksueel motief. Tuurlijk! Dat verklaart misschien de celstraf van 'slechts' acht maanden, waarvan zes voorwaardelijk, plus een taakstraf van 150 uur.

De beelden kopieerde hij naar zijn laptop, maar over de exacte hoeveelheid is veel onduidelijkheid. Hij weigert namelijk om het wachtwoord te geven en de ICT-dienst van de politie is dusdanig kundig dat het blijkbaar niet lukt om de computer te kraken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →