De one-man show van Sierd de Vos 

03 oktober 2018 - 09:59

Zo hee, wat hebben we gisteren genoten van het voetbal dat Ajax op de mat legde tegen Rekordmeister Bayern München. Dat de Amsterdammers uiteindelijk met een 1-1 gelijkspel de Allianz Arena verlieten, was te danken aan pech.

Voorafgaand aan het Champions League-duel zei Niko Kovac, trainer van Bayern, nog dat zijn ploeg er alles aan ging doen om een goed resultaat neer te zetten. Daar was niets van te zien, alhoewel we ook kunnen stellen dat dat komt doordat de Ajacieden er gemotiveerder bijliepen.

Het werd voor coach E-e-eric ten Hag gisteren dus een fijn weerzien met zijn voormalige club (hij was een tijdje trainer van het tweede elftal van Bayern). Na de vroege 1-0 liet Ajax gisteren zien wat de club in huis heeft en eerlijk is eerlijk: sommige combinaties waren een lust voor het oog. Met de 1-1 uitslag kwamen Robben en co. gewoon heel goed weg.

Dan even wat anders. Het 'fenomeen' Sierd de Vos. Wat was de man weer irritant en wat ging het weer nergens over. Zestig minuten lullen over een vermeende botox-behandeling van de 76-jarige verzorger van Bayern, beginnen over verschillende bratwurst-sauzen en meer idiote verhalen die niks met voetbal te maken hebben.

Sierd is een soort Peter R. de Vries, hoort vooral zich zelf graag praten. Gelukkig waren we niet de enige die ons kapot hebben geërgerd aan de man.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie