Condoom stiekem afdoen tijdens s*ks: 3 maanden cel

Condoom stiekem afdoen tijdens s*ks: 3 maanden cel 

14 maart 2023 - 13:47

De 28-jarige Khaldoun F. uit Rotterdam - bekend van het stiekem afdoen van een condoom tijdens de seks - moet drie maanden brommen achter de tralies. De rechtbank vond - in tegenstelling tot het OM - dat er geen sprake is van verkrachting, maar veroordeelde hem wel voor dwang.

Dit heerschap vond het leuk om tijdens de seks met zijn date (die wel met wederzijdse instemming was, maar onder voorwaarde dat hij een condoom zou gebruiken) zijn rubbertje ongemerkt af te doen. Een vorm van gedwongen onveilige seks.

Het is voor het eerst in Nederland dat een zaak als deze voor de rechtbank verschijnt, maar volgens het slachtoffer is dat hoog tijd: "Ik ben het zat dat veel mannen denken alles te kunnen maken [...] Er moet meer aandacht besteed worden aan het aangeven van elkaars grenzen. Victim blaming moet gestopt worden", aldus de vrouw.

De rechtbank oordeelt dat misbruik heeft gemaakt van het vertrouwen dat zijn bedpartner in hem had gesteld. De rechtbank neemt het K. kwalijk dat zij een soa kon oplopen of ongewenst zwanger zou kunnen worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml