'Conor McGregor fuckt met de verkeerden' 

30 november 2017 - 18:56

Ai, ai, ai. Wie de knokpartijen van Conor 'The Notorious' McGregor volgt weet het: bij die gozer zit een steekje los. Nu is dat op zich niet zo'n ramp, bij PowNed-webredacteuren is dat immers ook zo.

Wat daarentegen wél ernstig is, is dat de Ier na een kroeg-knokpartij afgelopen zondag zijn leven niet meer zeker schijnt te zijn.

De MMA-vechter takelde zondag twee mensen toe die hij beter met rust had kunnen laten, namelijk twee gangsters van het Ierse Kinahan-kartel. Eén van de 'slachtoffers' schijnt de vader te zijn van de luitenant van de maffia: Graham 'The Wig' Whelan.

Nadat de Britse misdaadjournalist Paul Williams zijn misdaadpet weer heeft opgezet en zijn bronnen is nagegaan verklaarde hij vandaag in zijn radioshow Newstalk Breakfast: "Het leven van Conor McGregor loopt groot gevaar. Het kwaad maken van de maffia is niet verstandig. Ze schieten je neer, kwetsen je of doen wat ze ook maar willen."

De UFC-held zelf lijkt het allemaal niet zoveel uit te maken. Hij stond vandaag voor de rechtbank wegens een snelheidsovertreding en zei na afloop dapper: "Kom me maar halen."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie