Conor McGregor gaat helemaal los bij persco 

06 april 2018 - 08:15

De organisatie van de Ultimate Fighting Championsship (UFC) besloot eergisteren tot het afpakken van Conor McGregors wereldtitel. De 29-jarige Ier lijkt prioriteit te geven aan het spenderen van al zijn geld en heeft zodoende al anderhalf jaar niet meer in de ring gestaan.

Morgen is daarom een nieuw titelgevecht gepland, in het Barclays Center in Brooklyn (New York). Khabib Nurmagomedov of Max Holloway zal bij winst gekroond worden tot nieuwe wereldkampioen.

Gisteren was er een persmoment in het gebouw, waar ook Conor McGregor aanwezig was. 'The Notorious' kwam echter niet opdagen voor de gezelligheid.

Uitgelekte beelden laten zien dat McGregor op gegeven moment een ijzeren hek beetpakt en dat met volle kracht richting een busje smijt. Daarnaast zou hij een prullenbak gesloopt hebben en een steekwagen door het raam van een touringcar, waar op dat moment enkele UFC-vechters inzaten, hebben geworpen. Niemand raakte overigens gewond.Dit soort acties kunnen niet op veel waardering rekenen bij Dana White, directeur van de MMA-organisatie. Hij spreekt van een "walgelijk incident". McGregor heeft zichzelf gemeldt bij het politiebureau. Nog niet bekend is welke sancties er zullen volgen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie