Container te lang aan de straat? BOETE! 

20 oktober 2017 - 13:15

Betutteling 2.0. Wij kunnen u zo een handvol voorbeelden geven van allerlei onzin die u, als hypertolerante Nederlander, gewoon slikt. U doet er niets tegen, accepteert het zoals een brave burger betaamt. Op wat boze Facebook-reaguurseltjes die niemand leest na dan.

De gemeente Stichtse Vecht heeft een mooi melkkoetje gevonden om inwoners te naaien. Het woord 'naaien' strepen we niet eens door, want regelrechte naaistreek. En dus benoemen wij dat.

Wie zijn of haar vuilcontainer 'te lang' aan de straat laat staan, zal de afvalbak vanaf heden terug moeten gaan kopen voor ZESTIG euro. Okee. De kliko een paar dagen niet ophalen is ook wel echt een onfatsoenlijke mensen iets. Staat vast ook hoog genoteerd in de overlast-top 10.

Weet u wat nog erger is? Er blijken dus inwoners te bestaan die om de haverklap (blijkbaar tijd genoeg) aan de lijn hangen bij de gemeente, om steen en been te klagen over containers. De gemeente verklaart namelijk dat er 'erg veel klachten zijn binnengekomen'.

Wij durven vrijwel met zekerheid te stellen: wie zich stoort aan een container heeft geen dagbesteding.

De partij Maarssen 2000 vraagt zich af waar de 'treuzelboete' wettelijk op gebaseerd is en heeft schriftelijke vragen ingediend.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie