Coöperatie Laatste Wil kiest eieren voor geld 

26 maart 2018 - 14:32

De kogel is door de grafkist. Van de stichting gaatumaardoodhoor mag u alsnog een eind maken aan uw leven, zolang zij er maar niets mee te maken hebben. Dat wil zeggen: uw leven beëindigen zal niet lukken met Middel X, nu de coöperatie bekendgemaakt heeft abrupt te nokken met zowel de inkoop als de verstrekking van het zelfmoordpoeder.

Afgelopen donderdag betitelde de coöperatie het lopende onderzoek naar hen bij monde van bestuurslid Petra de Jong nog als "bizar". Nu staken zij dus alsnog per direct alle activiteiten. Maar, en dat is een belangrijke toevoeging: onder de rader gaan ze door met onderzoek naar een manier mensen waarop mensen zelf hun laatste adem kunnen uitblazen.

Naar eigen zeggen wil men voorkomen dat Laatste Wil-supporters strafrechtelijk worden vervolgd. Het Openbaar Ministerie wordt vrolijk van dit nieuws. Een woordvoerder zegt: "We zijn tevreden dat ze deze conclusie hebben getrokken."

Of daarmee het inmiddels gestartte onderzoek van de baan is? Nee, maar door de activiteitenstop zal het wel een "ander karakter" krijgen. "We houden de komende tijd in de gaten welke gebeurtenissen plaatsvinden en of de gemaakte afspraken worden nageleeft."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie