Coöperatie Laatste Wil: onderzoek naar ons? Bizar!
Binnenland

Coöperatie Laatste Wil: onderzoek naar ons? Bizar!.

Het Openbaar Ministerie kondigde gisteren aan gewoon door te gaan met het strafrechtelijke onderzoek naar firma gaatuandersmaargewoondoodhoor Coƶperatie Laatste Wil. Verspreiding van Middel X, het poeder dat u versneld naar de eeuwige jachtvelden helpt, is strafbaar en daarom moeten de verantwoordelijken hun activiteiten per direct staken.

En die activiteiten bevatten aardig wat omvang. Zo maakte de stichting onlangs bekend dat inkopers het poeder binnen afzienbare tijd gaan bestellen voor pakweg 1.000 mensen die serieuze interesse hebben.

Daarnaast zijn 3.000 leden uitgenodigd voor een bijeenkomst waar hen wordt verteld hoe het middel te bemachtigen. Door de bemoeienissen van het OM is dat onderonsje nu noodgedwongen uitgesteld.

Bestuurslid Petra de Jong kan er met haar verstand niet bij dat er een strafrechtelijk onderzoek in de kinderschoenen staat. "Bizar", noemt ze het. Tevens is zij van mening dat dat justitie de coƶperatie gelijkstelt met motorclubs die wapens en drugs verhandelen. "Terwijl elke dag gelijkstaat aan nieuwe leden en zestig procent van Nederland voor een 'laatste-wil-middel is."

U bent voor of tegen 'Middel X'
Voor
Tegen
Created with PollMaker
Alle artikelen geladen. Overzicht →