Corona deel twee

Corona deel twee 

11 mei 2020 - 11:44

In België, Nederland, Duitsland, en andere kutlanden is men bezig met de lockdownmaatregelen te versoepelen. Mensen mogen weer dingen uitvoeren die tevoren verboden waren.

Men mag gaan wandelen met meer dan twee personen, men mag roeien, men mag fietsen naar waar men maar wil, men mag bezoek ontvangen van pipo’s die per se ergens op bezoek willen gaan, men mag het gras maaien, men mag vissen, men mag roeien en vissen tegelijk, men mag zonder mondkapje om aan de eigen elleboog likken, men mag een bos bloemen onder de deur schuiven bij oma, men mag oma in een luchtdichte rolstoel meenemen naar de strooiweide om opa te gaan herdenken, men mag de hond ontvlooien zonder hem eerst te ontsmetten, men mag seks hebben met om het even wie met wie je tevoren ook al seks hebt gehad, men mag roeien en seks hebben tegelijkertijd, maar wel opletten dat de roeiboot, bijvoorbeeld door al te ruwe orale bevrediging, niet omslaat en dat je het water insodemietert, want iets wat de meesten niet weten is dat er in de vijver, het meer, of de rivier ook coronavirussen zitten.

Men mag nochtans ook zwemmen, maar als dat vele doden tot gevolg heeft, dan is dat de fout van de regering. Zelfs douchen of een bad nemen is gevaarlijk. Daar trekt de regering zich geen bal van aan. De Belgische premier, Sophie Wilmès, zei gisteren nog op de nationale tv-zenders: ‘Douche maar veel en neem maar vaak een bad, dat is lekker, en ook je scrotum goed inzepen hoor!’ Wat zal ze zeggen als door als dat gedoe in het water een tweede golf van corona de kop opsteekt? Trouwens, ook als er geen water bij te pas komt, zal corona deel twee tevoorschijn treden.

Kijk alleen nog maar naar de winkelstraten. Massa’s en massa’s klojo’s komen als gekken uit hun huizen gesprongen om kleren, schoenen, verfpotten, roeiboten, iPhones, paraplubakken, zemelen, huisdieren, lakens, dekens, hoofdkussens, steunzolen, borsalino’s, pralines, zure beertjes, onderleggers, afzuigpompen, handtassen, nietjesmachines, antiluismiddelen, roeispanen, vishengels, pruiken uit de achttiende eeuw, gehoorapparaten, hakmessen, Glock-pistolen, kersen, extra tafelpoten, reserve-onderdelen voor de driewieler van kleine Kees, en buislampen te kopen.

Die kleine Kees kan toch gerust zonder z’n verdomde driewieler? Met z’n scheve kop. ’t Lijkt wel een debiel. Maar nee hoor, kleine Kees heeft dringend reseve-onderdelen nodig. Weet je wat? Kleine Kees was beter nooit geboren geworden! Hij mag overigens weer naar school, waar al die andere idiote kinderen ook zitten, en waar ze elkaar het coronavirus doorgeven zonder dat ze er, door hun geringe leeftijd, last van hebben, maar ’s middags komen ze weer thuis, waar oma haar roeispanen in elkaar aan het schroeven is (straks wil ze even gaan roeien), en kleine Kees en consorten besmetten hun oma’s, en over tien dagen worden die, volop in het tweede deel van corona, opgenomen op de intensive care, en van roeien zal er niet veel meer terecht komen.

Kortom, als je al is het slechts een splinter verstand in je rotkop hebt, verwek dan geen kinderen. Die zijn altijd weer de oorzaak van de ellende op de wereld. Als er geen kinderen waren, zouden wij, volwassenen, veel gelukkiger zijn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, dus dat heel intelligente, mooie, bijzondere mensen tóch één kindje mogen hebben. Geen wonder dat ik al een hele tijd bezig ben met m’n vriendin te proberen bezwangeren.

We zullen er te gepasten tijde voor zorgen dat ons kindje niet besmet wordt met een virus uit corona deel twee, deel drie, deel honderd, deel miljoen, deel oneindig.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.