Corpsbimbo's bezorgen de politie overlast
Binnenland

Corpsbimbo's bezorgen de politie overlast.

Ajjr ajjr ajjrr schorre stem met stomme ejjR ludiek lekker gek studentikoos doen! Drie domme dozen eerstejaars studenten hebben de politie (onderbezet, geen tijd voor uw aangiften) extra werk bezorgd door op een stuk snelweg te gaan staan liften. Met kleuterpakjes aan. 

Dat je op Simone van Saarloos (middelste) lijkt en er alledrie in je eerste jaar al uitziet als een dertiger, want verlept, is al erg genoeg. Dat je meedoet aan dropping (!!!) ter ontgroening (!!!) is echt vet zielig, maarja, meisjes en dingen als karakter en ruggengraat, dat gaat vrijwel nooit samen. Dat je kennelijk een VWO-diploma hebt en toch zo stupide bent dat je op een snelweg (!!!) gaat liften (!!!) is vrij tergend. 

Kleuterpakjes op Facebook

Maar dat je dan ook nog de kostbare tijd van de politie verspilt en kennelijk alle schaamte voorbij bent en je laat vereeuwigen voor op Facebook, in je kleuterpakjes, echt! 

Dit zijn dus toekomstige Raad van Bestuujr-types. Rechtejjjjrs (D66.) Politici, misschien. Hoewel, het zijn meisjes, dus de kans dat ze gewoon communicatie of psychologie studeren en zodra er een Roderick en een baby zijn, thuis gaan zitten en een webshopje uitbaten is ook aanwezig. We hopen het maar. Tot die tijd: gedraag je. En ontwikkel enig decorum, heb je de rest van je leven pleziejrrr van. En wij ook. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →