'Corrupte Achmed' laat cokebaas Bolle Jos stikken

'Corrupte Achmed' laat cokebaas Bolle Jos stikken 

28 juni 2023 - 09:23

Wie even snel wat centen wil pakken, moet de politie bellen en vertellen waar Bolle Jos zich verstopt. Dat de cokedealer uit Breda allang niet meer de polonaise loopt in Brabant, dat is zeker. Dat hij al tijden in Turkije zit, is zeer waarschijnlijk. Dat hij binnenkort een keer van zijn bed wordt gelicht, is dat ook. Steeds meer van zijn drugsvriendjes worden opgepakt. Zondag was het de beurt aan de Rotterdamse Isaac B., bij iedereen beter bekend als Bom.

Sinds Ridouan Taghi achter slot en grendel vriendjes probeert te worden met Mohammed B. wordt Bolle Jos Leijdekkers gezien als de grootste drugsbaron van het land. Hoewel pas 31 lentes jong doet de zwaarlijvige Brabo al jarenlang naar wederzijdse tevredenheid zaken met Zuid-Amerikaanse zakenmensen die gespecialiseerd zijn in het witte goud aka kabouterpost aka sneeuw aka sos aka witte was witte was.

Naar verluidt is Bolle Jos mede zo groot geworden door een aloude truc toe te passen en dat is de concurrentie simpelweg afmaken. Poef paf. Slapen met de vissen. De beruchte Siciliaanse maffiabaas Toto Riina deed het al en Jos dacht: beter goed gejat dan slecht bedacht dus waarom zou ik dat niet ook gewoon doen? Probleem is wel dat de mensen die bij Justitie werken toevalligerwijs allemaal een hekel hebben aan mensen die andere mensen omleggen en dan al helemaal aan mensen die tegelijkertijd ook nog eens bakken met geld verdienen in de import en export.

Dus ja, Justitie wil Bolle Jos met zijn bolle lijf het liefst in een heel klein celletje stoppen. Lange tijd lukte dat niet omdat Bolle Jos niet alleen een bol lijf heeft maar ook een bolle portemonnee en het lukte hem daardoor de Turkse geheime dienst om te kopen. Hoe ging dat dan in zijn werk? Nou, wij hebben net als Sjon van den Heuvel genoeg maffiafilms gezien om te weten hoe dat gaat. Hij betaalde miljoenen aan een besnorde Turkse commandant die misschien wel Achmed heet en die deed net voordat er een inval ophanden was een belletje naar Bolle Jos zodat hij snel kon vluchten (wel nadat hij zijn worstenbroodje had opgegeten).

Maar goed. Die Turken zijn natuurlijk ook niet gek en die willen graag bij de winnaars van dit verhaal horen. Lange tijd leek het alsof Bolle Jos onaantastbaar was, maar nu de Turken ineens de ene naar de andere handlanger van Bolle Jos oppakken (naast Bom ook zijn zwager), kan zijn geld hem misschien nog even, maar niet heel lang meer redden. Een maand geleden werden al op grote schaal door heel Turkije invallen gedaan en werden er 23 mensen opgepakt, voor 40 miljoen aan vastgoed in beslag genomen die weer vol lagen met contanten, vergulde wapens en allerlei dure klokkies.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml