Presidential Election Countdown: Hillary vs Trump
Buitenland

Presidential Election Countdown: Hillary vs Trump.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen naderen met rasse schreden. Aanstaande dinsdag mogen de Amerikanen naar de stembus om te kiezen: Clinton of Trump. Een update.

We meldden het al eerder. Er is zowaar één krant met een 'endorsement' voor Donald Trump: The Crusader. Het huisblaadje van de KKK. In het Trump-kamp zijn ze niet zo heel blij met de steun uit extreem-rechtse hoek. Zoonlief Eric Trump formuleerde 'niet zo blij' net iets ruiger en zei op de radio dat David Duke, de voormalig aanvoerder van de KKK, "de kogel verdient". Op de vraag van de presentator of Duke niet de kogel verdiende, reageerde Eric:"If I said exactly what you said, I'd get killed for it. But I think I'll say it anyway: the guy does deserve a bullet."

Poetin-TV RT heeft voor de verandering weer een uitgebreid interview met Wikileaks-voorman Julian Assange. Volgens Assange mag Trump niet winnen.

De banden met Trump en Rusland zijn sowieso een dingetje. Voormalig CIA-directeur Michael V. Hayden stelt in een groot opiniestuk in de Washington Post dat Trump een 'usefool tool' is voor de Russen.

Ook Hillary krijgt het voor de kiezen. Voormalig generaal Michael Flynn vindt dat Clinton zich zou moeten terugtrekken als kandidaat. "This is about lying, dishonesty, deceit of the American people at the highest levels of our government, for someone who thinks she should be the next president of the United States", aldus de gepensioneerde generaal op Fox.

Ondertussen wordt de race spannender en spannender, al lijkt het op deze kaart dat Clinton gaat winnen. Wordt vervolgd...

Alle artikelen geladen. Overzicht →