Crimineel Promes moet 1,5 de cel in: 'Ik ken hem als een lieve jongen'

Crimineel Promes moet 1,5 de cel in: 'Ik ken hem als een lieve jongen' 

20 juni 2023 - 15:07

Voetballer, of nou ja drughandelaar, Quincy Promes liet tijdens zijn rechtszaak maar weer zien hoeveel schijt hij aan zijn straf heeft. Hij is veroordeeld voor 1,5 jaar celstraf en een geldboete van 7.000 euro die hij aan zijn neef moet betalen voor het neersteken tijdens een familiefeestje. Maar of Promes zijn straf gaat uitzitten is nog maar de vraag aangezien hij lekker weggestopt zit in het mooie Rusland.

Dat hij geen lievertje is heeft hij inmiddels wel bewezen. Het neersteken van je neef is natuurlijk niet echt leuk om te doen. Maar dat is niet het enige waar hij zich mee bezig heeft gehouden. Hij was namelijk ook lekker actief in de drugshandel. Maar daarvoor is hij nog niet veroordeeld, die zaak loopt nog. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman trekt in twijfel of hij zich daar wel zal melden: “Zijn advocaat zegt hij is vast van plan die bij te wonen. Maar dat is de vraag. Dat zei hij in eerste instantie ook van die mishandelingszaak, daar is hij ook niet komen opdagen”.

Hij verstopt zich nu in Rusland omdat Nederland geen uitleveringsverdrag heeft met Rusland. Op die manier hoopt hij onder zijn straf uit te komen. Voetbalanalist Frits Barend vindt het zonde wat er van de voetballer terecht gekomen is: “Ik vind het heel shocking dat dit soort jongens die volgens mij niet geboren worden om misdadiger te worden en dan misschien meegesleurd worden. Ik ben er heel erg in shock van. Ik ken hem als een lieve jongen”. Misschien kent Frits een andere kant van Quincy die wij niet zien. Wie zou het zeggen?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml